AT JUBILEE HILLS, HYDERABAD

Color accent is incorporated from art in each space for this three generational family residence. Modern contemporary styled home was created using  neutral colors & textures of soft furnishings. Elements of wooden paneling used in all the spaces as a tie in element to add warmth & take away the cold bare look of the large space.

AT NCC URBAN GACCHIBOWLI , HYDERABAD

It is well proven that white makes a space seem bigger. Plus the effect is so dazzling that if nothing else, it will distract anyone from noticing the size of the room. The mix and match styling of the objects in this flat provide plenty to look at.

                                                                                                                                     AT SECUNDERABAD

There is no break, bending, deviation, see-saw or fluctuation on a straight line. Therefore it creates the impression of being seamless, simplistic, comfortable & stable. Natural fibres such as wood, linen, wicker rugs & carpets used give  warmth & a homely feel.

THE GREEN DALE, HYDERABAD

Amalgamation of modern and traditional design can be seen in this luxury villa. Creative indigenous techniques such as knitting, painting, sculpting & knotting applied to earthy materials such as wood, grass pottery, terracotta, ceramics and bamboo harmonise with clean spaces.

DSR, HYDERABAD

Ultra Luxury apartment of 13,000 sft area is an eight bedroom palatial home. Two flats one above the other have been joined together to make it a duplex by creating an external staircase. Having a level difference creates a sense of a luxurious home space.

                                                                                                                    AT JUBILEE HILLS, HYDERABAD

Exteriors carry all the elements in harmony with the natural elements. Main highlight is the rocks  which have been used without any crafty chiseling. The retention of the natural rock, the heritage of the Deccan plateau on the rear side overlooking the lawn, leaving it in its natural form and adding the landscape detail at the ground level is the main highlight.

AT JUBILEE HILLS, HYDERABAD

Stanley, where east meets west, the classic meets contemporary and finds a display under the same roof, on multiple floors - synchronizing styles through form, colors and patterns in interiors and display.

                                                                                                                        AT JUBILEE HILLS, HYDERABAD

The perfect display of various office furniture brands under one roof, defines this store. The crisp look, yet warm  and work friendly ambiance was the primary  design goal. In keeping it simple it's  the branding on the  vertical surfaces all through that makes the display more impactful and a wholesome space.

AT BANJARA HILLS , HYDERABAD

Loaded and yet spacious - It is about creating a space that is ready to absorb more. Vertical storage solution, unconventional methods of display and colors add on, balancing energy between product and decor .

AT JUBILEE HILLS , HYDERABAD

A new image to a store with a legacy of 170 years, to match the branding ideology with space created for a personalized interaction at this branch exclusively handling appointment based meet ups.

AT BANJARA HILLS  , HYDERABAD 

Clear lines, modern materials, warm output, openness and integration of form and functionality providing comfortable work spaces with ergonomics in mind.

AT JUBILEE HILLS , HYDERABAD

Sometimes perceiving a color combination looks convincing only after its all set. Bringing together three generations of varied ideology, lifestyle and  technology. Color seems to be the tie in factor to hold all the drama created in the interiors.

AT JUBILEE HILLS , HYDERABAD

Reflecting the brand personality and the vision of the builder, integrating the inside outside and yet moving away from conventional white...Taking inspiration from age old styles this office stands as the style statement of an exploring mind.

                                                                                                                       AT JUBILEE HILLS , HYDERABAD

The modern gym design is versatile, multipurpose, adaptable & flexible and manages to create a holistic experience with its unique designs.

JUBILEE HILLS , HYDERABAD

Grey is robust and not a boring color. Materials and color have been underplayed to keep the minimalism alive .

AT JUBILEE HILLS , HYDERABAD

Restro-Lounge Bar, theme based with the colossal structure on the terrace, constructed on site to house an upper and lower deck restaurant . This is how close it can get to the Pirates at sea .